TripAdvisor

Duik opleidingen

WDW-5

Onze lessen worden altijd in kleine groepen gegeven, zodat je veel persoonlijke aandacht krijgt. Veiligheid en plezier zijn heel belangerijk bij het duiken. Met een opleiding van Bali Dive Quest ga jij als zelfverzekerde duiker het onderwater avontuur tegemoet….

Onderstaande prijzen zijn inclusief duikuitrusting en certificering!

Refresher
Duur 1 dag
Prijs € 35,-

Heb je al een tijdje niet gedoken en wil je je scuba vaardigheden nog een keer doornemen? Doe dan het refresher programma, zodat je jezelf weer als een vis in het water voelt !

Try Scuba
Duur 1 dag
Prijs € 60,-

Try Scuba is je kans om het water in te springen en te ervaren wat duiken is. Aanmelden voor een Try Scuba is de manier om te beslissen of het halen van een duikbrevet iets voor jou is. Wij weten dat als je het eenmaal probeert, je het geweldig zult vinden!

Open Water
Duur 3 tot 5 dagen
Prijs € 250,-

Met Open Water opleiding begint je duikavontuur. Op een comfortabele manier laten we je kennis maken met de onderwaterwereld. Na het theorie gedeelte waar je tekst en uitleg krijgt over alles wat je moet weten over duiken, laten we je kennis maken met de duikuitrusting. In het zwembad trainen we de duikvaardigheden. En dan begint het echte avontuur de oceaan in!

Advanced Open Water
Duur 3 tot 5 dagen
Prijs € 300,-

Ben je benieuwd wat er op 30 meter te zien is, wil je weten hoe je onderwater moet navigeren met een kompas of wil je eens duiken in de nacht? Dan ben je toe aan de volgende stap in je duikcarriére en kan je het advanced open water programma volgen. Je doet 4 specialities naar keuze: wreck, nitrox, night, buoyancy control, deep,navigation of wave,tides and currents. Na de theorie en zwembad lessen gaan we voor het echte werk in de oceaan….

Speciality Diver
Duur 1 tot 2 dagen
Prijs € 85,-

Heb je te weinig tijd voor een kompleet advanced open water programma of ben je alleen geïnterreseerd in één bepaalde speciality, volg dan het specialty programma naar keuze: wreck,nitrox, night,buoyoncy control, deep,navigation of wave,tides and currents.

Rescue Diver
Duur 3 dagen
Prijs € 250,-

Ben je een verantwoorde duiker en wil je weten hoe je jouw buddy of een andere duiker in nood kunt helpen, volg dan het stress and rescue programma. Na de theorie en zwembad lessen moet jij laten zien dat je door ons gesimuleerde noodsituaties onder- en bovenwater kunt managen.

Nadat je jouw opleiding tot een goed einde hebt gebracht krijg je van ons een gratis extra duik!