TripAdvisor

Over ons

testingdeshizzledizzle

Professionaliteit, passie, en plezier zijn onze kenmerken!

Bali Dive Quest is opgericht in 2013.

Wij, Putu en Sebastian een Balinees Nederlandse combinatie zijn al jaren vrienden. Wij besloten onze krachten en ervaring te bundelen, zodat wij jouw een onvergetelijke duikvakantie kunnen bieden!


duiken baliSebastian

Manager, SSI instucteur en duikgids

Ik ben Sebas, 34 jaar jong, geboren in Nederland en via wat omzwervingen door Azië uiteindelijk in Indonesie beland. Hier woon ik sinds 2006. Ik heb als manager, instructeur en cruise-director gewerkt voor bekende duikresorts en live-a-boards in Bali en Komodo National Park. Met Bali Dive Quest kan ik mijn ervaring en scherpe oog voor macro delen met andere enthousiaste duikers . Duiken is voor mij na al die jaren nog steeds een groot plezier en dat zal je zeker merken als je met mij de onderwaterwereld gaat verkennen!

 

 

 

 

duiken baliPutu Nengah

Eigenaar, assistent instructeur en duikgids

Ik ben Putu, 43 jaar jong, geboren op Bali. Ik woon heel mijn leven al in Tulamben dus ben ik opgegroeid met de oceaan. Duiken is mijn passie.Ik ken alle vissen in Tulamben en omgeving en zij mij. Naast jouw ervaren duikgids ben ik ook dé gids om je de mooiste plekjes van Bali te laten zien. Graag laat ik je Bali onder- en bovenwater persoonlijk zien, dus kom snel langs!

 

 

duiken baliNengah

Duikgids en diveshopmedewerker

Ik ben Nengah 23 jaar jong geboren op Bali. Ik woon net als Putu al heel mijn leven in Tulamben. Het duiken heeft hij mij met de paplepel ingegoten. Ik zorg ervoor dat de shop er altijd netjes en schoon uitziet. Daarnaast geef ik je graag uitleg over wat wij je te bieden hebben. Kom gerust langs voor een drankje en babbeltje.