TripAdvisor

Wat wij doen

tulamben

Duikschool Bali Dive Quest heeft zijn thuisbasis in Tulamben, een klein vissersdorpje in het noord-oosten van Bali. Dit is de populairste duiklokatie op Bali vanwege het beroemde Liberty Wreck dat hier slechts 30 meter uit de kust ligt. Tulamben ligt centraal tussen de diverse topduiklokaties van Bali. Daarom is Tulamben een perfecte uitvalsbasis voor zowel beginners als voor, ervaren duikers en fotografen.


 

 

WDW-3Duiken met Bali Dive Quest

Duiken doen we altijd in kleine groepen. We scheiden beginners van ervaren duikers en onderwaterfotografen van niet- fotografen. Zo krijgt iedereen de gewenste aandacht en kan iedereen optimaal genieten van zijn eigen onderwater speurtocht!

Wij gaan niet standaard naar dezelfde duiklokaties,maar proberen altijd persoonlijke wensen te vervullen. Wil je graag op het Liberty Wreck duiken in Tulamben, manta’s en Mola mola’s zien in Nusa Penida of juist muck en macro duiken: wij brengen jou naar de beste duiklokaties! Wij gaan daarbij niet alleen naar de populaire spots maar ook naar onze eigen geheime plekjes!

 

 

 
WDW-4-new

Onderwaterfotografie

Het onderwaterleven varieert van indrukwekkende wrakken, steilwanden, koraalriffen, manta’s en Mola mola’s, tot de meest spectaculaire macro en critters. Vanwege deze diversiteit is Bali zeer populair bij vele proffesionele en amateur onderwaterfotografen . Onze ervaren gidsen kennen het gebied op hun duimpje en begeleiden jou op de speurtocht naar wat jij zoekt.

 
WDW-5Duikopleidingen

Duikopleidingen geven wij in het Nederlands, Duits, Engels en Indonesisch. Veiligheid, persoonlijke service en plezier staan bij ons hoog in het vaandel, daarvoor geven wij uitsluitend lessen in in kleine groepen.


 

 

 

Complete duikvakantie

Als je dat wilt organiseren wij jouw duikvakantie inclusief accommodaties en culturele uitstapjes. Ook zijn wij de specialist voor duiksafari’s naar de beste duiklokaties op Bali geheel naar jouw persoonlijke wensen. Wil je optimaal genieten van ”het eiland der Goden” ? Laat ons jouw wensen weten en wij laten jou de ultieme Bali speurtocht beleven!!

WDW-6